Sexbilderna På Kungen Finns Här

De senaste dagarna har det skrivits spaltmeter om de påstått för kungen generande bilderna. De avfärdas som manipulerade fejkbilder av experter Expressen anlitat. Länk 1, Länk 2, Länk 3, Länk 4. Det väcker fortfarande en frågeställning som Lena MellinAftonbladet skriver om:

Om det hade funnits riktiga bilder på kungen som springer omkring och gör onämnbara saker med lättklädda kvinnor hade de inte förblivit hemliga i närmare 40 år. I alla fall inte i händerna på personer som Mille Markovic.

Men det märkliga är att kungens vänner, anförda av barndomskamraten Anders Lettström, trodde det

Hur det än är med bilderna så är det nog dags att bevisa något. Att de finns eller att det är bluff och båg. I väntan på att Mille Markovics bok skall komma ut har man på forumet Flashback startat en tråd där man sträcker ut en hjälpande hand till Mille. Ett av bidragen var ovanligt välgjort:

Det kan vara på sin plats att varna för de länkar som återfinns i tråden. Alla är inte lika ”snälla” eller lämpliga för att titta på i vissa sammanhang. Rubriken kommer säkerligen generera åtskilliga besök när nyfikna människor Googlar sexbilder+kungen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *