Jim Gustavsson I Töreboda

Idag faller snön sådär mjukt och behagligt utanför och jag ägnar söndagen till att läsa ikapp lite bloggar och andra sidor. Mats med Galaxybloggen som några av er känner igen från tidigare diskussioner har hunnit med en hel del sedan jag uppdaterade mig sist. När jag läser om hans renoveringar av gården utanför Töreboda tappar jag plötsligt hakan av förvåning. Tydligen behövde Mats hjälp av en elektriker och får kontakt med Jim GustavssonNEA. Men det hela utvecklas till något helt annat då Herr Gustavsson gillar att läsa bloggar. Bakgrunden är denna:

Jim Gustavsson kom ut till gården då vi var där för att ge oss en offert på eldragningen i huset som vi håller på och renoverar. Jag pratade bara med Jim Gustavsson lite snabbt några minuter för jag skulle iväg i andra ärenden. Min fästmö visade honom hur elen skulle dras. Jim Gustavsson hade en väldigt dålig attityd då han kom till gården trots att vi aldrig sett honom innan. Det tyckte vi båda två. Han var mycket ”dryg” och snudd på otrevlig så vi sa åt vår byggmästare att vi vill inte ha honom. Vi tog en annan firma istället.

Jag får sedan höra av byggmästaren att Jim Gustavsson ringt och sagt ifrån sig jobbet hos oss för att han inte gillar det som står i min blogg. Jag är rasist säger Jim till byggmästaren. Sedan kommer det sjukaste av allt. Han säger även åt min byggmästare att ”om jag vore dig skulle jag avsluta jobbet hos Mats Carlsson”.

Tydligen har det gått så långt i samhället att människor inte får uttrycka sina åsikter utan att det får oanade konsekvenser. Följer man inte med i strömmen så kan man bokstavligen bli utan den (fyndigt va?).

Mats blir givetvis skitförbannad och ringer upp skitskallen och spelar in samtalet. Underhållning som når en 9:a på skalan.

2 thoughts on “Jim Gustavsson I Töreboda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *