Uppföljande Frågor Till Alf Persson/Jan Bornestig

Signaturen Christer vill tillägga ett par frågor till de ansvariga politikerna gällande ”ensamkommande flyktingbarnen”. Alf Persson som engagerat sig i frågan tidigare kanske kan göra som förra gången att besvara dessa på sin sida. (Kan du inte i ärlighetens namn Alf skaffa en gästbok eller annat system som gör det möjligt att skriva en hel text? WordPress är ypperligt och har tusentals olika designer och funktioner. Helt gratis)

One thought on “Uppföljande Frågor Till Alf Persson/Jan Bornestig

  1. Hej. För att få uttömmande svar på samtliga frågor så finns ett perkekt forum för Kommunens medborgare. På Kommunfullmäktige sammanträden så börjar alla möten med Allmänhetens frågestund där man kan ställa frågor till ansvariga politiker.
    Här finns samtliga partier och även press som gör att diskussionen och svaren kommer ut på ett bredare plan.
    Då blir det en direktkontakt som utesluter missar på vägen och följdfrågor kan besvaras direkt .
    mvh.
    Alf P.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *