Och Börsen Går Bra?

Jahapp då var det dags igen” tänkte jag när jag såg det vita kuvertet i brevlådan. Det syns nämligen på breven att det rör sig om dåliga investeringar som kan bli ännu sämre investeringar. Nyemissioner. Jag var med om fyra stycken under hösten och väntar fortfarande på att det skall visa sig vara ett vettigt beslut att fortsätta investera pengar i svenska bolag. Den här gången är det inte någon jättesumma. Drygt 39 spänn för att erhålla 700 nya teckningsrätter i bolaget Star Vault. En investering jag egentligen inte alls trodde på men ändå valde att köpa för skojs skull. Alla stora framgångar måste ju börja någonstans.

 Nu är jag ingen större entusiast i datorspel. Så jag har faktiskt inte själv testat produkten företaget skall tjäna miljoner på. Är det någon som vet om det verkligen har potential eller kommer falla platt trots en massiv lansering i bland annat Kina under året? Är inte kineserna dessutom kraftigt kontrollerade över vad man får och inte får surfa? I värsta fall får jag bocka av det på listan över saker jag bör göra i livet. ”Investera i datorspel och bli miljonär” Check!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *