Argus-Rapporten Upphittad

För någon vecka sedan fick jag ett mejl där Argus-Rapporten efterfrågades. Jag skrev lite om den tidigare och det renderade i massor av kommentarer och diskussioner. Jag trodde jag hade en kopia sparad på någon av datorerna, men jag lyckades inte hitta den trots ett envist letande. Därför beslöt jag mig för att skicka ett mejl till Migrationsverket och efterfråga en kopia. Jag fick skicka totalt tre mejl och inget besvarades. Innehållet i själva rapporten är inte lika intressant som faktumet att den verkar ha sopats bort från nätet helt och hållet. Titta bara på sökresultaten via Google. En sådan mytenomspunnen och efterfrågad rapport och sökresultaten pekar hit. Märkligt.

Nu fick jag ett nytt mejl där en kopia av rapporten fanns med och jag lägger upp den på sidan så att alla som letar efter den enkelt kan hitta den och studera i vilket syfte man nu må ha. argus-rapporten_migrationsverket

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *