Pris: 9995 Spänn – Tillhörande Pisslucka

Fiske-Feber damp ner i brevlådan denna morgon. Efter att ha stressat lite med morgonrutiner och mejlutväxling bestämde jag mig för att åtminstone ta en snabbtitt i tidningen innan jag läser den mer ingående. Som vanligt är det mycket annonser med prylar man inte ens kunde drömma om att man måste ha. Men när det kommer till Fladen Dry Suit är jag tveksam. Den skall enligt annonsen hålla mig helt torr, jättebra, det är skillnaden mellan liv och död, ännu bättre, en främre vattentät ”Tizip-dragkedja” gör det lätt att ta av och på dräkten. Men vad i hellskotta är det där som ser ut som en bukoperation för fetma på magen?

Naturligtvis kan det vara praktiskt att kunna slå en drill ibland. Jag undrar om baksidan har en lika ”genomtänkt” placerad dragkedja för andra behov. Cirkapriset på 9995 spänn avskräcker om inte ”pissluckan” gör det. Även om det inte är en modeshow att vara ute och fiska så finns det gränser.

 

One thought on “Pris: 9995 Spänn – Tillhörande Pisslucka

  1. En dragkedja för att kunna pissa vore ju inte helt fel egentligen. Men då ska den ju vara lodrätt så klart. Och självklart gå hela vägen upp till svanken så även damerna kan göra det. Sedan har vi nummer två gratis 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *