Växa I Hofors + Hoforsbloggen.se = Sant

På tal om just affärsideér så vill jag av flera orsaker även lyfta fram ett av Hofors nystartade företag. Växa I Hofors startades av en grupp arbetslösa som fann det en smula mörkt på arbetsmarknaden i Hoforstrakten. ”Finns det inga arbeten så bygg era egna” har jag då och då skrivit i bloggen. Den här gruppen av människor gjorde just det och idag ser det ljust ut för vad de kallar sitt ”Sociala företag”, det första av sitt slag i Hofors.

De utför mängder av olika arbeten som trädgårdsarbeten, städning, fönsterputsning, snöskottning och mer därtill. Väl värt att ha i åtanke nu när det snart skall planteras i trädgårdarna och förberedas för en grönskande skön sommar.

Jag nämnde inledningsvis flera orsaker till att jag vill lyfta fram detta företag. Genom ett samarbete mellan Hoforsbloggen.se och Växa I Hofors kommer företaget att inom kort annonsera dels på denna blogg och FramtidHofors.se. Istället för att stoppa pengarna i egen ficka beslutades det  att pengarna skall gå till ett ändamål som har med Hofors framtid att göra. Därför kommer Hofors AIFs flicklag 00/02 under kommande säsong synas med nya tröjor. Ett gäng duktiga tjejer som förtjänar allt stöd de kan få.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *