Snöröjning I Robertsholm

När jag såg rubriken så tänkte jag ”Va fan det finns väl ingen snö ännu” men fick ändra inställning då ärendet släpat med från tidigare år. Klicka på bilden för hela artikeln.

snöröjning

Ett trivialt problem kan tyckas men för som det nämns i artikeln kanske inte så lätt för en 80-åring och vi vet ju vid det här laget hur kommunen hatar just åldringar, tänker på hur man agerat i ärendet Erik Andersson. Men detta verkar kommunen förstå och istället för en massa pensionärer med höftbrott väljer man att skyndsamt se över problemet.

KjellHoglin

Politikerna gav Christer Ekendahl som är vd för det kommunala bolaget DTU som ansvarar för snöröjningen i uppdrag att lösa problemet.

– Christer har hört vad du säger och han får ta det här med sig, säger fullmäktiges ordförande, Kjell Höglin (S)

 

Jag tror och hoppas trots ett klassiskt chefs/politikeruttryck ”det tar vi med oss” att det händer saker om snön nu kommer. Av egen erfarenhet vet jag att de vanligtvis inte alls tar det med sig längre än till ”att-göra-sen-nån-gång-högen-alternativt-arkiverat-i-papperskorgen”. Christer Ekendahl bor trots allt i Vibyhyttan och borde veta hur jobbigt det kan vara när plogbilarna lägger upp vallar vid infartsvägar. Rätt man på rätt plats således. Jag kanske borde fråga politikerna om de kan förbarma sig även över mig vid eventuell snörik vinter och ploga upp väg ned till Sälgsjön för fiske 😉

One thought on “Snöröjning I Robertsholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *