Socialdemokrat Öppen För Sex Mellan Syskon

Ett av de ”depåstopp” jag gör när jag läser mitt morgonkaffe är som många läsare misstänker på Avpixlat. Det är den vettigaste alternativa nyhetssajten som finns i Sverige just nu även om en hel del människor hyser tvivel mot den. Givetvis måste var och en tillämpa den personliga källkritiska hållningen, men det är enormt svårt att hitta brister i deras rapportering eftersom det allt som oftast understöds av länkar till ”riktig media” eller målnummer till tingsrätt eller annan domstol. Kan vara riktigt underhållande ibland också. Som idag när jag kan läsa om Riksdagsledamoten Monica Green.

Det är dock inte Monicas uteblivna resa till Spanien och Portugal som är intressant. Utan snarare att det sitter en riksdagsledamot som förespråkar sex mellan syskon.

Monika Green (S) är öppen för tanken att vuxna människor ska få ha sex med vem de vill.

– För 20 år sedan så tyckte folk att det var fruktansvärt att tänka tanken att det finns homosexuella. Det var ju också ”äckligt och fy”. Sedan började man vänja sig vid att det finns andra typer av sex.

Hon poängterar att hon inte tror att det är vanligt förekommande, men menar att det behövs större acceptans i samhället för sex mellan syskon.

– Jag är själv väldigt skeptisk, men varför ska vi lägga oss i med moraliska pekpinnar om det handlar om två vuxna människor som inte står i någon beroendeställning till varandra?

Föråldrad lagstiftning
Monica Green anser att skälen till att sexuella relationer mellan syskon är olagligt numera är förlegade.

– Om syskon får barn tillsammans riskerar ju det barnet att få genetiska defekter, och det vill man absolut inte. Men numera kan man ju ha sex utan att få barn

Som ledamot i ”Glesbygdsverket” verkar hon leva sig in i rollen helt med nidbilden av vissa områden i främst den amerikanska södern där syskonsex sägs vara vardagsmat och banjomusik hörs ständigt i bakgrunden och kanotfärder inte är att rekomendera. Visste nu för övrigt att det finns ett område som i en viss tjänstemannakrets kallas för ”Banjobältet” även i Sverige? Området med Virsbo, Kolbäck, Surahammar och Hallstahammar etc.

4 thoughts on “Socialdemokrat Öppen För Sex Mellan Syskon

  1. Det är märkligt med det mesta idag. Lite utanför känner man sig om man inte åtminstone är bisexuell.

  2. Visst är det så. Att vara heterosexuell är liksom förlegat. Det vittnar inte minst allting som sänds på TV med dokusåpor och annat. Det skall vara minst ett par med avvikande sexuell läggning. Homosexlobbyn har lyckats och nu är det nästa lobbygrupper i andra vågen, hebefiler, djurlovers och nu bevisligen syskonsex som arbetar för att legitimeras.

  3. Hon är själv resultatet av en het natt mellan två syskon. För henne är det hela normalt. Väldigt normalt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *