Nu Deporterar Vi Kent Andersson Till Danmark!!

Ni minns säkert Kent Andersson som nominerades till årets eldsjäl förra året men tyvärr fick se sig slagen av någon motorfantast. Kent driver bloggen ”En pajas från Hofors” där han ofta beskriver dagarna med sina två döttrar, eller juvelerna som dom kallas. Nu har man arrangerat en tävling där vinnaren får ta med sig sin familj och åka till Danmark för lite spännande äventyr. Det tycker Hoforsbloggen att Kent och hans juveler skall få göra! Klicka in via länken ovan eller via den här bilden och ge honom en röst. Det är han värd för sitt projektarbete med att skapa bättre och roligare lekplatser för Hofors alla barn.

Han har i nuläget 105 röster, den som leder omröstningen har 264. Om alla som besöker Hoforsbloggen surfar in och ger honom rösten borde det innan dagens slut återfinnas en Hoforsbo i ledningen för tävlingen. Inte bara positivt för Kent och hans familj, utan för hela Hofors som hamnar i toppen på en lista för en gångs skull 😀

One thought on “Nu Deporterar Vi Kent Andersson Till Danmark!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *