Hoforsbloggen.se Lanserar Diskussionsforum

Efter en tid ha konstaterat att det är aktivitet bland kommentarerna här så tar vi ett nästa steg och sätter upp ett lokalt inriktat forum här på Hoforsbloggen.se för just Hoforsbor och de sk ”Hoforsnomaderna” (utflyttade Hoforsbor). Jag tror det finns behov av att diskutera saker även om man inte alltid är överrens. Men är det inte så man lär sig saker? Att få ta del av andras uppfattningar. Alla är mer än välkomna. Politiker som köksbordspolitiker som vanliga hederliga Hoforsbor. Klicka på bilden för att komma dit.

http://www.hoforsbloggen.se/forum

Det går utmärkt att registrera sig där och skapa egna diskussioner eller delta i andras. Allt ni behöver är:

-Ett användarnamn+lösen

-En giltig mejladress för att aktivera era konton

-En vilja att diskutera Hofors och fenomenen omkring

Tänkte vidare att det bara skulle vara ett fåtal kategorier att samla diskussionerna under. Politik, näringsliv, sport och nöjen, nostalgi och en allmän del där man kan chatta friskt eller placera ämnen som inte passar under andra forumdelar.

3 thoughts on “Hoforsbloggen.se Lanserar Diskussionsforum

  1. Får man komma med ett litet förslag för att nå ut till fler…? Facebook, man får tycka vad man vill om det, men det når ut till många. Många med åsikter och ideér.

  2. Hade Facebook tidigare och var med i ”Hoforsgruppen” men det var dåligt drag och FB har fler nackdelar än fördelar tycker jag. Blir lite av ett gift att hålla koll på det där med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *