Kroppsfixeringens Tid Kan Vara Över

Jag kanske är för gammal för att hålla reda på alla nymodigheter som sprids i världen. För några dagar sedan läste jag en artikel om en 15-åring som polisanmälts efter något kallat ”facerape” och undrade vad i hellskotta det kunde vara. Att ens försöka reflektera över ordets innebörd blir bara snuskigt och ger kalla kårar längs ryggraden. ”Ansiktsvåldtäkt”. Men sen läser jag ytterligare en ryslig artikel och förstår att det på något sätt måste höra ihop. En naken man som tuggade i sig en annan mans ansikte.

Tydligen det andra fallet på kort tid i USA där man tuggat på andras ansikten. En blivande trend  det med alltså. Kanske till mångas glädje kan kroppsfixeringen vara över och nu ”ser man varandra i ögonen” istället.

7 thoughts on “Kroppsfixeringens Tid Kan Vara Över

  1. Hej. En fråga som inte har med det här att göra. Idag när jag var på väg ner till Torsåker så blev jag omkörd av en polisbil med sirener och blåljus, när jag efter ca 10 minuter kommer fram till Torsåker så står det två polisbilar utanför handelsbanken. Har banken blivit rånad eller utsatt för hot? SItter du på någon information om detta?

  2. Näe tyvärr men jag märkte av en förhöjd polisnärvaro under kvällen när jag kom hem. Varit borta hela dagen. Något verkar de leta efter. Står även en vit pickup vid gångtunneln uppe vid Edsken som polisen var och tittade på igår morse. Står kvar nu med.

  3. De verkar ha snurrat på Hofors hela dagen. Åkte fram och tillbaka utanför mig fler gånger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *