Vandaler Förstör Båtar & Lämnar Avföring I Hål 16

Verkligen synd att någon eller några istället för att glädjas åt att Hofors golfbana fått omdöme att vara bland de vackraste, väljer att förstöra den . Inte bara det, man ger sig på fiskebåtar i direkt närhet till golfbanan. Arbetarbladet skriver:

När Hans Lundberg tog kontakt med Hofors golfklubb för att höra om de kunde hjälpa till att hålla lite koll på båtarna vid sjön fick han veta att klubben också har problem med förstörelse. Marodörer på moped kör sönder greenerna.

– Nu sist var det greenen på hål 16 som blev sönderkörd. Man har åkt runt på greenen så det blivit djupa spår och även stått still och spunnit, berättar Christer Sundin på Hofors GK.

Han tillägger att det inte är första gången något liknande sker.

– Det händer tyvärr alldeles för mycket tråkigt bus här. Förra året var det några som uträttat sina behov just i hål 16

 

3 thoughts on “Vandaler Förstör Båtar & Lämnar Avföring I Hål 16

  1. Så jävla onödigt! Men det händer överallt nuförtiden. Och det är just det att bara förstöra som är intressant verkar det som. Dåliga föräldrar!

  2. Diskuterat det där med vandalismen på Hagaskolan med bekanta, dom blir upprörda när jag säger att vandalernas föräldrar skall stå för notan. Hur skall dom annars kunna begripa att ta tag i sina barn?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *